viernes, 5 de junio de 2015

Espanya derrota de manera contundent a Portugal

Dimecres els dos equips es tornaran a trobar, aquest cop a Leganés; els partits serveix per preparar el Preeuropeu del cap de setmana.

España derrota de manera contundente a Portugal La selecció absoluta masculina ha començat de manera brillant la seva preparació per al Preeuropeu d'aquest cap de setmana. Espanya va derrotar a Portugal 3-0 (25-20, 25-19, 25-22) en el primer partit del Torneig Bilateral amistós que els dos combinats nacionals van disputar a la localitat madrilenya de Pinto, i que serveix per preparar la transcendental cita de la fi de setmana, en què la selecció espanyola es jugarà el pas a proper
Campionat d'Europa.

L'esquadra que entrena Fernando Muñoz va imposar sobre la pista serietat i eficàcia en el seu primer partit amistós de la temporada, i va derrotar a un conjunt lusità que no va poder contrarestar la solvència espanyola. Els nacionals van mostrar des de l'inici de la trobada una patent solidesa i dirigits per Guillermo Hernán, i amb Fran Ruiz i Juan Carlos Barcala com a principals puntals ofensius, es van fer amb el comandament del joc a partir dels primers punts del primer set. Portugal va intentar contrarestar l'encert local, però els propis errors visitants van acabar per hipotecar les opcions lusitanes de remontadada. 25-20 i Espanya sotmetia als seus rivals en un gran primer parcial.Portugal va intentar prendre la iniciativa de la trobada i va tractar d'imposar el seu joc en el segon set. No obstant això, la varietat ofensiva que va aportar Guillermo Hernán, i la finalització de Joan Carles Barcala, Fran Ruiz o Sergio Noda va acabar per desequilibrar el parcial 25-19.

Amb la tercera mànega va arribar una certa reacció lusitana i l'esquadra visitant va demostrar més mordent en el seu joc. No obstant això, tot i els intents rivals, Espanya mai va deixar que el conjunt del país veí marxés amb avantatge en el marcador parcial. Les diferències es van mantenir al mínim i cada vegada que Portugal tractava d'avançar-se en l'electrònic, Espanya constatava la seva eficàcia. Amb igualtat es va arribar a la fase decisiva del set, però els nervis no van afectar als espanyols. La enganxada local va impedir la reacció rival i els nacionals van tancar el setembre 25-22. Després d'aquests tres sets reglamentaris, es va disputar un quart període.D'aquesta manera tan brillant, Espanya va tancar el seu primer partit del Torneig Bilateral que l'enfronta a Portugal. Dimecres els dos equips es tornaran a trobar, aquest cop a Leganés, a les 19.30 hores.