martes, 2 de junio de 2015

Tipus de tocs


  • Toc de dits

El toc de voleibol es realitza per sobre del cap colpejant la pilota amb les puntes dels dits. És un colpeig bombat i s'utilitzaen la seva major part per col·locar una pilota al rematador. Una pilota ben situada, alta i prop de la xarxa, perquè uncompany efectuï un mat, és una col·locació. Aquest toc s'utilitza quan la pilota està controlada pel teu equip i ho considerem l'inici de l'atac.





 
  • Toc d'avantbraços

És el moviment defensiu per excel·lència, és un tipus de toc que pretén aturar la rematada de l'equip rival. Tota acció destinada a interceptar l'atac de l'equip contrari, saltant al costat de la xarxa, amb els braços alçats i sense ficar-los al camp contrari. Està prohibit bloquejar el servei adversari.



        

  • El bloqueig

L'acció que posa fi a una jugada ofensiva. El jugador corre, salta i colpeja la pilota per sobre de la xarxa. La tècnicad'aquest cop de gràcia en el Voleibol és agafar impuls amb les dues cames i els dos braços i finalment rematar amb un braç.






  • La rematada



Per més informació:
Segueix llegint: http://deporte.uncomo.com/articulo/los-toques-en-voleibol-18532.html#ixzz3aTPuVICChttp://deporte.uncomo.com/articulo/los-toques-en-voleibol-18532.html#ixzz3aTPuVICC

3 comentarios :

  1. Hola, em dic jordi
    Em podrieu dir com fer el toc de dits, és que al institut ara fem voleibol i no aconsegueixo fer el toc de dits com surten al llibre, aquí i a videos que miro. Em podeu donar un consell per evitar donar-li amb el palmell i fer-ho bé?

    ResponderEliminar