viernes, 5 de junio de 2015

Holanda deixa a Espanya a un pas de l'eliminació europea

 
Va guanyar 0-3 a Leganés, i ara els espanyols haurien de tornar-li el resultat o aconseguir un 1-3 per forçar el set d'or a Holanda el pròxim 31.


Holanda deja a España al borde de la eliminación europeaLa Selecció masculina va perdre contra Holanda 0-3 (22-25, 19-25, 19-25) en el partit d'anada de la tercera ronda del Preeuropeu que es va celebrar a la localitat madrilenya de Leganés. Malgrat que els nacionals ho van intentar en tot moment, Holanda va imposar el seu poder físic per doblegar els deixebles de Fernando Muñoz en tres sets i obligar ara a Espanya a realitzar tota una gesta en el partit de tornada que es disputarà la setmana que ve a Holanda.

Un Pavelló Europa ple a vessar per 5.000 espectadors que no van deixar d'animar en cap moment es va erigir en l'escenari ideal per a l'espectacle esportiu que es va viure aquest dissabte a Leganés. El suport del públic va donar ales als espanyols en l'inici del partit; Espanya va mostrar coratge i esperit de lluita en els primers compassos de la trobada. La passió amb què els aficionats vivien el xoc es va reflectir en la il·lusionant actuació dels jugadors sobre la pista en l'inici de set, unes trepidants accions finalitzades per les rematades de Joan Carles Barcala i de Sergio Noda. Espanya va ser capaç de portar la iniciativa durant tot el primer set, però en la fase decisiva del període, la potència física d'Holanda va propiciar que els visitants forcessin l'empat i es fessin amb una efímera avantatge.Els espanyols van lluitar en tot moment i van salvar fins i tot una pilota de set, però finalment no van poder evitar que Holanda s'avancés en la trobada 22-25. Els espanyols van seguir presentant batalla després de la represa però el tremend bloqueig holandès va donar avantatge als visitants en la segona mànega. Els nacionals van tractar de trobar solucions al mur sobre la xarxa que van plantejar els oranje mitjançant la varietat ofensiva atorgada per Guillermo Hernán, però els atacs de Dick Kooy van llançar a Holanda en el set cap a la mediació del període, adquirint un avantatge que seria definitiva. Espanya ho va intentar però Holanda va mantenir la seva eficàcia i va col·locar el 19-25 en la segona mànega.Amb 0-2 a l'electrònic, el poder holandès es va fer encara més notable, i els visitants van usar la tremenda enganxada de Kay Van Dijk i Dick Kooy per trencar les diferències inicials ja des del primer temps tècnic del tercer set. Les distàncies van anar creixent a favor dels visitants fins a fer-insalvables, de tal manera que tot i els intents locals, una rematada de Kay Van Dijk va suposar el 19-25 que tancava la trobada 0-3. Espanya necessita ara realitzar tot un gesta en el partit de tornada que es disputarà diumenge que ve a Holanda, en què hauran de vèncer per 0-3 o 1-3 per forçar el set d'or.

No hay comentarios :

Publicar un comentario